Pinya amb crema catalana i gelat de canyella

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa M. Molina
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Racó d'en Canela, Piera

INGREDIENTS

  • 2 pinyes petites
  • 500 g de crema catalana
  • gotetes de kirsch
  • gelat de canyella
  • 25 g sucre
  • fruita vermella
  • sucre glacé
  • sucre morè

PREPARACIÓ

Per començar, buideu una pinya 'baby' i salteu-la en una paella una mica calenta.
Incorporeu-hi una mica de sucre per caramel·litzar-la. Seguidament, afegiu-hi una mica de licor. Quan hagi passat mitja hora i la pinya hagi canviat de color, poseu-la en un bol i barregeu-la amb la crema catalana. Tot seguit, ompliu la pinya que heu buidat amb la barreja de crema catalana, poseu-hi sucre morè per sobre i cremeu-lo. I ja, per acabar, incorporeu-hi una bola de gelat de canyella i, com a decoració, poseu-hi unes fulles de pinya, fruita vermella i una mica de sucre glacé.
Anar al contingut