Pinya amb crema catalana i gelat de canyella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa M. Molina
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Racó d'en Canela, Piera
INGREDIENTS
- 2 pinyes petites
- 500 g de crema catalana
- gotetes de kirsch
- gelat de canyella
- 25 g sucre
- fruita vermella
- sucre glacé
- sucre morè
PREPARACIÓ
Per començar, buideu una pinya 'baby' i salteu-la en una paella una mica calenta.
Incorporeu-hi una mica de sucre per caramel·litzar-la. Seguidament, afegiu-hi una mica de licor. Quan hagi passat mitja hora i la pinya hagi canviat de color, poseu-la en un bol i barregeu-la amb la crema catalana. Tot seguit, ompliu la pinya que heu buidat amb la barreja de crema catalana, poseu-hi sucre morè per sobre i cremeu-lo. I ja, per acabar, incorporeu-hi una bola de gelat de canyella i, com a decoració, poseu-hi unes fulles de pinya, fruita vermella i una mica de sucre glacé.
Incorporeu-hi una mica de sucre per caramel·litzar-la. Seguidament, afegiu-hi una mica de licor. Quan hagi passat mitja hora i la pinya hagi canviat de color, poseu-la en un bol i barregeu-la amb la crema catalana. Tot seguit, ompliu la pinya que heu buidat amb la barreja de crema catalana, poseu-hi sucre morè per sobre i cremeu-lo. I ja, per acabar, incorporeu-hi una bola de gelat de canyella i, com a decoració, poseu-hi unes fulles de pinya, fruita vermella i una mica de sucre glacé.