Pintada amb pasta de full i múrgoles

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Andreu Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Irene, Arties

INGREDIENTS

  • 1 pintada d'1,3 kg
  • 1 full de 400 g
  • 50 g de mantega
  • 2 porros
  • 10 g de múrgoles seques
  • 50 g de crema de llet
  • 1 ou
  • 1 copa d'Armagnac
  • 10 cl de fons d'aviram
  • sal
  • pebre
  • 1 cullerada de mantega

PREPARACIÓ

Per començar, salteu en una paella amb una mica de mantega el porro picat.
Després, afegiu-hi les múrgoles, que prèviament haureu remullat, i salteu-les. Incorporeu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure uns 15 minuts. A continuació, estireu la pasta de full, col·loqueu-hi els trossos de pintada, salpebreu-los i col·loqueu-hi el farciment a sobre. Després, emboliqueu-ho tot amb la pasta de full, pinteu-ho amb ou i deixeu-ho coure al forn. Per fer la salsa, reduïu l'Armagnac en un cassó. Després, afegiu-hi el brou i deixeu-lo reduir. Finalment, incorporeu-hi una mica de mantega per donar-li brillantor. I ja per acabar emplateu la pintada, acompanyeu-la amb la salsa i decoreu-la amb uns cruixents de porro i de pastanaga.
Anar al contingut