Pintada amb pasta de full i múrgoles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 1 pintada d'1,3 kg
- 1 full de 400 g
- 50 g de mantega
- 2 porros
- 10 g de múrgoles seques
- 50 g de crema de llet
- 1 ou
- 1 copa d'Armagnac
- 10 cl de fons d'aviram
- sal
- pebre
- 1 cullerada de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, salteu en una paella amb una mica de mantega el porro picat.
Després, afegiu-hi les múrgoles, que prèviament haureu remullat, i salteu-les. Incorporeu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure uns 15 minuts. A continuació, estireu la pasta de full, col·loqueu-hi els trossos de pintada, salpebreu-los i col·loqueu-hi el farciment a sobre. Després, emboliqueu-ho tot amb la pasta de full, pinteu-ho amb ou i deixeu-ho coure al forn. Per fer la salsa, reduïu l'Armagnac en un cassó. Després, afegiu-hi el brou i deixeu-lo reduir. Finalment, incorporeu-hi una mica de mantega per donar-li brillantor. I ja per acabar emplateu la pintada, acompanyeu-la amb la salsa i decoreu-la amb uns cruixents de porro i de pastanaga.
Després, afegiu-hi les múrgoles, que prèviament haureu remullat, i salteu-les. Incorporeu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure uns 15 minuts. A continuació, estireu la pasta de full, col·loqueu-hi els trossos de pintada, salpebreu-los i col·loqueu-hi el farciment a sobre. Després, emboliqueu-ho tot amb la pasta de full, pinteu-ho amb ou i deixeu-ho coure al forn. Per fer la salsa, reduïu l'Armagnac en un cassó. Després, afegiu-hi el brou i deixeu-lo reduir. Finalment, incorporeu-hi una mica de mantega per donar-li brillantor. I ja per acabar emplateu la pintada, acompanyeu-la amb la salsa i decoreu-la amb uns cruixents de porro i de pastanaga.