Pierna de puerco asada (Cuixa de porc al forn) - República Dominicana
- Programa: Karakia
- Cuina: Rai Lluberes, Olesa de Montserrat
INGREDIENTS
- 1 cuixa de porc
- Per a l'adob:
- 1 branca d'api
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 ceba
- pebre blanc
- orenga
- sal
PREPARACIÓ
Tritureu tots els ingredients de l'adob amb el túrmix.
Unteu la cuixa de porc amb aquesta pasta i deixeu-ho marinar a la nevera durant 24h.
Preescalfeu el forn a la màxima temperatura. Enforneu la cuixa de porc adobada entre una hora i mitja i dues, controlant el forn de tant en tant. La cuixa ha de quedar cuita però sucosa alhora.
Acompanyeu aquest plat, típic del Nadal dominicà, amb una amanida d'alvocat (vegeu-ne recepta a part).
Nota:
El temps de forn és aproximat, tot dependrà del pes de la cuixa; el carnisser us indicarà el temps de cocció amb més exactitud.
Unteu la cuixa de porc amb aquesta pasta i deixeu-ho marinar a la nevera durant 24h.
Preescalfeu el forn a la màxima temperatura. Enforneu la cuixa de porc adobada entre una hora i mitja i dues, controlant el forn de tant en tant. La cuixa ha de quedar cuita però sucosa alhora.
Acompanyeu aquest plat, típic del Nadal dominicà, amb una amanida d'alvocat (vegeu-ne recepta a part).
Nota:
El temps de forn és aproximat, tot dependrà del pes de la cuixa; el carnisser us indicarà el temps de cocció amb més exactitud.