Piadina de col i formatge

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    4 piadines

    1/4 de col verda

    500 ml de nata 35%

    100 g formatge manxego

    12,5 ml suc de llimona

    4 ous

    3 tomàquets (250 g tomàquet concasse)

    Un gra d'all

    Llorer

    Pebre negre

    Anacards

    Vi blanc

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem al foc un pot amb 500 ml de nata amb un pols de sal
  2. Espremem 1 llimona i en colem 12,5 ml sobre el pot de la nata. Ho posem al foc i ho retirem foc quan arrenqui el bull. Esperem 20 minuts per que es temperi.
  3. Posem la nata i la llimona infusionades en un drap sobre la malla fina a un bol i ho reservem a la nevera durant 24 hores.
  4. Fem la creu i escaldem 3 tomàquets  en una olla amb aigua bullint. Tallem la cocció en un bol de vidre amb aigua i gel.
  5. Pelem els tomàquets.
  6. Escaldem 1/4 de col verda i tallem la cocció en un bol amb aigua i gel.
  7. Tallem els tomàquets a concassé els posem al foc en una cassola amb un raig d'oli, un gra d'all aixafat que fregarem pels fons de la cassola i una fulla de llorer.
  8. Ratllem en un bol 100 g de formatge manxego.
  9. Tallem la col a juliana i la salpebrem. Escalfem una paella amb un raig d'oli.
  10. Afegim el formatge ratllat a la col i ho reservem quan s'hagi desfet.
  11. Afegim un raig de vi blanc al sofregit i deixem evaporar l'alcohol.
  12. Batem 4 ous en un plat i els afegim al sofregit fent un remenat a foc fort. Ho reservem.
  13. Piquem un grapat d'anacards.
  14. Traiem el mascarpone de la nevera.
  15. Escalfem en una paella 1 piadina.
  16. Omplim la piadina amb la col, el remenat, el mascarpone i els anacards trinxats.