Peus i orella ofegats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manuel Martí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 peus de porc
- 1/2 careta amb orella
- 3 tomàquets
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- julivert
- 1 copa de vi ranci
- ametlles
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la ceba picada en una cassola amb oli i deixeu-la enrossir.
Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet triturat i remeneu-ho. Afegiu-hi l'all picat i el julivert, i torneu-ho a remenar. Quan la ceba s'hagi enrossit, incorporeu-hi el vi ranci, els peus de porc bullits, el morro i l'orella tallats. Mentrestant, feu una picada d'ametlles al morter. A continuació, rectifiqueu el plat de sal i pebre, incorporeu-hi la picada d'ametlla i deixeu-ho coure cinc minuts més. I ja podreu emplatar-ho.
Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet triturat i remeneu-ho. Afegiu-hi l'all picat i el julivert, i torneu-ho a remenar. Quan la ceba s'hagi enrossit, incorporeu-hi el vi ranci, els peus de porc bullits, el morro i l'orella tallats. Mentrestant, feu una picada d'ametlles al morter. A continuació, rectifiqueu el plat de sal i pebre, incorporeu-hi la picada d'ametlla i deixeu-ho coure cinc minuts més. I ja podreu emplatar-ho.