Peus de porc farcits de botifarra negra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carlota Claver
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alba, Barcelona

INGREDIENTS

  • 6 peus de porc
  • 1 botifarra negra
  • mantellina de porc
  • 1 copa de rom
  • 1 cullerada de mostassa
  • porros
  • pastanagues
  • 1 ceba
  • sal grossa
  • pebre negre
  • clau d'espècia
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Feu bullir els peus de porc en una olla amb aigua, pastanagues, porros, ceba, claus d'olor, pebre negre i sal gruixuda durant 3 hores.
Mentrestant, peleu la botifarra negra, escalfeu-la durant 2 minuts al microones i aixafeu-la amb una forquilla.

Tot seguit, agafeu un peu de porc desossat, poseu-hi la botifarra negra esmicolada a sobre i cobriu-ho amb un altre peu de porc desossat. Després, emboliqueu-ho amb la mantellina i daureu-ho en una paella calenta amb una mica d'oli.

Per fer la salsa, tritureu l'aigua i les verdures de bullir els peus de porc, afegiu-hi el rom i deixeu-ho reduir. Finalment, passeu la salsa per un colador xinès.

I ja per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi la salsa al voltant i dibuixeu un fil de mostassa al cantó. Podeu guarnir el plat amb porradell i sal grossa.
Anar al contingut