Peus de porc farcits de botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlota Claver
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alba, Barcelona
INGREDIENTS
- 6 peus de porc
- 1 botifarra negra
- mantellina de porc
- 1 copa de rom
- 1 cullerada de mostassa
- porros
- pastanagues
- 1 ceba
- sal grossa
- pebre negre
- clau d'espècia
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Feu bullir els peus de porc en una olla amb aigua, pastanagues, porros, ceba, claus d'olor, pebre negre i sal gruixuda durant 3 hores.
Mentrestant, peleu la botifarra negra, escalfeu-la durant 2 minuts al microones i aixafeu-la amb una forquilla.
Tot seguit, agafeu un peu de porc desossat, poseu-hi la botifarra negra esmicolada a sobre i cobriu-ho amb un altre peu de porc desossat. Després, emboliqueu-ho amb la mantellina i daureu-ho en una paella calenta amb una mica d'oli.
Per fer la salsa, tritureu l'aigua i les verdures de bullir els peus de porc, afegiu-hi el rom i deixeu-ho reduir. Finalment, passeu la salsa per un colador xinès.
I ja per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi la salsa al voltant i dibuixeu un fil de mostassa al cantó. Podeu guarnir el plat amb porradell i sal grossa.
Mentrestant, peleu la botifarra negra, escalfeu-la durant 2 minuts al microones i aixafeu-la amb una forquilla.
Tot seguit, agafeu un peu de porc desossat, poseu-hi la botifarra negra esmicolada a sobre i cobriu-ho amb un altre peu de porc desossat. Després, emboliqueu-ho amb la mantellina i daureu-ho en una paella calenta amb una mica d'oli.
Per fer la salsa, tritureu l'aigua i les verdures de bullir els peus de porc, afegiu-hi el rom i deixeu-ho reduir. Finalment, passeu la salsa per un colador xinès.
I ja per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi la salsa al voltant i dibuixeu un fil de mostassa al cantó. Podeu guarnir el plat amb porradell i sal grossa.