Peus de porc desossats i amb pasta de full
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pitarra
INGREDIENTS
- 4 peus de porc Per a bullir els peus:
- 1 branca d'api
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 fulla de llorer
- 2 claus d'olor
- 1 ceba Per al farcit:
- 100 g de panses de Corint
- 50 g de pinyons
- 100 g d'orellanes
- 1/2 kg de xampinyons
- sal, oli i farigola
- 400 g de pasta de full
PREPARACIÓ
Bulliu els peus de porc amb l'api, el porro, la ceba, els claus, el llorer i la pastanaga i desosseu-los un cop estiguin tebis.
Després sofregiu els xampinyons tallats ben petits i quan ja no tinguin aigua, tireu-hi el brou de bullir els peus de porc. Reserveu-ho. D'altra banda, talleu els peus i salteu-los amb les panses, els pinyons i les orellanes. A continuació, esteneu la pasta de full amb el corró i poseu-la en un motlle, ompliu-lo amb el saltat del peu i tapeu-ho amb la mateixa pasta. Poseu-ho al forn a 200º durant 20 minuts, i ja ho tindreu a punt per emplatar. Serviu la pasta de full coberta amb la salsa de xampinyons.
Després sofregiu els xampinyons tallats ben petits i quan ja no tinguin aigua, tireu-hi el brou de bullir els peus de porc. Reserveu-ho. D'altra banda, talleu els peus i salteu-los amb les panses, els pinyons i les orellanes. A continuació, esteneu la pasta de full amb el corró i poseu-la en un motlle, ompliu-lo amb el saltat del peu i tapeu-ho amb la mateixa pasta. Poseu-ho al forn a 200º durant 20 minuts, i ja ho tindreu a punt per emplatar. Serviu la pasta de full coberta amb la salsa de xampinyons.