Peus de porc amb ceps de pallars
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal del Llac
INGREDIENTS
- 6 peus de porc
- 3 ceps mitjans
- 2 cebes mitjanes
- 1 l de vi blanc
- 1 tassa de brou de gallina
- 3 fulles de llorer
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- sal i pebre
- 4 grans d'all
- 50 g d'ametlles
- 4 branquetes de julivert
- 1 got d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
Sofregiu la ceba trinxada, i una fulla de llorer, durant 3/4 d'hora i a foc lent.
Passats aquests 3/4 d'hora, poseu-hi els peus de porc, prèviament remullats amb aigua. Procureu que la pell dels peus toqui la ceba. Salpebreu-ho i afegiu-hi les 2 cullerades de salsa de tomàquet, feta amb una bresa de ceba, porro, pastanaga i tomàquet natural. Cobriu-ho amb el vi blanc i deixeu-ho bullir durant 3 hores. Mentrestant, feu una picada amb els barrets dels ceps, tallats a daus petits; els alls daurats, el julivert i les ametlles torrades. Aclariu la picada amb una mica de brou de gallina. Quan els peus ja estiguin cuits, poseu una mica de brou a la cassola, la picada i els troncs dels ceps tallats a daus. Deixeu-los bullir 10 minuts més i ja podeu servir-los, coberts amb la salsa i els ceps.
Passats aquests 3/4 d'hora, poseu-hi els peus de porc, prèviament remullats amb aigua. Procureu que la pell dels peus toqui la ceba. Salpebreu-ho i afegiu-hi les 2 cullerades de salsa de tomàquet, feta amb una bresa de ceba, porro, pastanaga i tomàquet natural. Cobriu-ho amb el vi blanc i deixeu-ho bullir durant 3 hores. Mentrestant, feu una picada amb els barrets dels ceps, tallats a daus petits; els alls daurats, el julivert i les ametlles torrades. Aclariu la picada amb una mica de brou de gallina. Quan els peus ja estiguin cuits, poseu una mica de brou a la cassola, la picada i els troncs dels ceps tallats a daus. Deixeu-los bullir 10 minuts més i ja podeu servir-los, coberts amb la salsa i els ceps.