Peus de porc amb cargols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ana Maria Pulido
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc
  • 5 fulles de llorer
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1/2 kg de cargols
  • 1 branqueta de farigola
  • Per al sofregit:
  • 2 cebes
  • 10 tomàquets
  • oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una olla amb aigua, la ceba, el porro, les pastanagues i unes fulles de llorer bulliu-hi els peus de porc durant 2 o 3 hores.

Mentrestant, en una altra olla amb aigua calenta, una branca de farigola, una fulla de llorer i sal bulliu-hi els cargols durant 30 minuts.

A continuació, en un cassó amb una mica d'oli, sofregiu la ceba picada.

Quan estigui daurada, afegiu-hi els tomàquets triturats i deixeu-ho coure.

Tot seguit, passeu-ho pel colador xinès i torneu-ho a posar en una olla juntament amb els peus, el brou de bullir els peus i els cargols i deixeu-ho coure tot junt durant uns 30 minuts.

Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut