Peus de porc amb bolets, carxofes i llagostins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rubèn Guilera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Calop, Molins de Rei

INGREDIENTS

  • 8 peus de porc bullits
  • 8 llagostins
  • 150 cl de crema de carxofa
  • bolets
  • brou fosc de vedella
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, desosseu els peus de porc, poseu-los en un motlle cobert amb paper sulfuritzat, premeu-los bé, tapeu-ho amb un altre paper sulfuritzat i deixeu-ho refredar a la nevera.

Quan estigui ben fred, desemmotlleu-ho, talleu-ho a rodanxes i salteu-ho en una paella amb una mica d'oli.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a daus.

Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí ja pelades i salades.

Finalment, poseu el brou fosc en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.

I ja per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi la crema de carxofa al voltant, els bolets i els llagostins al costat i salseu-ho tot amb la reducció de brou.
Anar al contingut