Peus de porc amb bolets, carxofes i llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rubèn Guilera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Calop, Molins de Rei
INGREDIENTS
- 8 peus de porc bullits
- 8 llagostins
- 150 cl de crema de carxofa
- bolets
- brou fosc de vedella
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, desosseu els peus de porc, poseu-los en un motlle cobert amb paper sulfuritzat, premeu-los bé, tapeu-ho amb un altre paper sulfuritzat i deixeu-ho refredar a la nevera.
Quan estigui ben fred, desemmotlleu-ho, talleu-ho a rodanxes i salteu-ho en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a daus.
Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí ja pelades i salades.
Finalment, poseu el brou fosc en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.
I ja per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi la crema de carxofa al voltant, els bolets i els llagostins al costat i salseu-ho tot amb la reducció de brou.
Quan estigui ben fred, desemmotlleu-ho, talleu-ho a rodanxes i salteu-ho en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a daus.
Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí ja pelades i salades.
Finalment, poseu el brou fosc en un cassó i deixeu-lo reduir a foc suau.
I ja per acabar, emplateu els peus de porc, poseu-hi la crema de carxofa al voltant, els bolets i els llagostins al costat i salseu-ho tot amb la reducció de brou.