Peus de porc a la vinagreta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
INGREDIENTS
- 4 peus de porc cuits i desossats
- 500 g de mongetes seques cuites
- 200 g de ceps
- 1 manat de cerfull
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- sal Maldom
- pebre
PREPARACIÓ
En primer lloc, confiteu els ceps que ja teniu escaldats i fregits. Poseu-los en una paella amb l'oli ben fred perquè així agafarà més gust.
Coleu-los i reserveu l'oli, que aprofitareu per fer la vinagreta. Els peus de porc, que prèviament haureu d'haver bullit i desossat, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol juntament amb els ceps, les mongetes seques cuites, sal i força pebre. Barregeu-ho tot i tireu-hi pel damunt la vinagreta que haureu fet amb l'oli dels ceps i vinagre. Munteu el plat i decoreu-lo amb una mica de cerfull.
Coleu-los i reserveu l'oli, que aprofitareu per fer la vinagreta. Els peus de porc, que prèviament haureu d'haver bullit i desossat, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol juntament amb els ceps, les mongetes seques cuites, sal i força pebre. Barregeu-ho tot i tireu-hi pel damunt la vinagreta que haureu fet amb l'oli dels ceps i vinagre. Munteu el plat i decoreu-lo amb una mica de cerfull.