Petxines de pelegrí amb pèsols

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 8 petxines de pelegrí
  • 400 g de pèsols
  • 100 g de mantega
  • 2 cullerades de suc de fruita de la passió
  • 1 ceba tendra
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Per començar, escaldeu els pèsols en una cassola amb aigua i sal.
Després, poseu-los en un bol amb dos cullerons de l'aigua d'escaldar-los i mantega, tritureu-ho i passeu la crema de pèsols per un colador. A continuació, poseu les petxines en una paella calenta amb un rajolí d'oli i daureu-les. Per acabar, col·loqueu la crema de pèsols al fons del plat, poseu-hi les petxines a sobre i decoreu-ho amb una salsa que prèviament haureu preparat amb suc de fruita de la passió, sucre i aigua. Finalment, col·loqueu unes làmines de ceba crua per sobre.
Anar al contingut