Petxines de pelegrí amb dos pebres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mey Hofmann
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- 12 petxines de pelegrí
- pebre negre
- pebre de Sichuan
- sal
- pell de taronja seca
- 1 taronja
- 1 manat d'espàrrecs verds
- Per a la crema sabaiona:
- 1 copa de suc de taronja
- 2 rovells d'ou
- ratlladura de pell de taronja
- sal i sucre
PREPARACIÓ
Escaldeu les puntes d'espàrrec en un cassó amb aigua bullint i sal. Després, refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Per fer la crema sabaiona, poseu en un cassó fora del foc els rovells i una mica de suc de taronja. Remeneu-ho bé i poseu el cassó al foc. Sense parar de remenar, aneu-hi afegint la resta del suc, el sucre i la sal.
A continuació, feu una barreja amb el pebre de Sichuan, el pebre negre i la pell de taronja seca. Arrebosseu-hi les petxines de pelegrí només per una banda i deixeu-les torrar en una paella ben calenta per la banda de l'arrebossat.
I ja per acabar, emplateu la crema sabaiona i poseu les petxines de pelegrí i els espàrrecs a sobre. Podeu guarnir el plat amb uns grills de taronja pelats i una mica de sal Maldon.
Per fer la crema sabaiona, poseu en un cassó fora del foc els rovells i una mica de suc de taronja. Remeneu-ho bé i poseu el cassó al foc. Sense parar de remenar, aneu-hi afegint la resta del suc, el sucre i la sal.
A continuació, feu una barreja amb el pebre de Sichuan, el pebre negre i la pell de taronja seca. Arrebosseu-hi les petxines de pelegrí només per una banda i deixeu-les torrar en una paella ben calenta per la banda de l'arrebossat.
I ja per acabar, emplateu la crema sabaiona i poseu les petxines de pelegrí i els espàrrecs a sobre. Podeu guarnir el plat amb uns grills de taronja pelats i una mica de sal Maldon.