Petxines de pelegrí amb dos pebres

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mey Hofmann
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hofmann, Barcelona

INGREDIENTS

  • 12 petxines de pelegrí
  • pebre negre
  • pebre de Sichuan
  • sal
  • pell de taronja seca
  • 1 taronja
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • Per a la crema sabaiona:
  • 1 copa de suc de taronja
  • 2 rovells d'ou
  • ratlladura de pell de taronja
  • sal i sucre

PREPARACIÓ

Escaldeu les puntes d'espàrrec en un cassó amb aigua bullint i sal. Després, refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Per fer la crema sabaiona, poseu en un cassó fora del foc els rovells i una mica de suc de taronja. Remeneu-ho bé i poseu el cassó al foc. Sense parar de remenar, aneu-hi afegint la resta del suc, el sucre i la sal.

A continuació, feu una barreja amb el pebre de Sichuan, el pebre negre i la pell de taronja seca. Arrebosseu-hi les petxines de pelegrí només per una banda i deixeu-les torrar en una paella ben calenta per la banda de l'arrebossat.

I ja per acabar, emplateu la crema sabaiona i poseu les petxines de pelegrí i els espàrrecs a sobre. Podeu guarnir el plat amb uns grills de taronja pelats i una mica de sal Maldon.
Anar al contingut