Petita escuma de formatge fresc amb fruites
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Escola d'hosteleria Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 rovells d'ou
- 900 g de sucre
- 125 g de llet
- 250 g de formatge fresc
- 250 g de nata muntada
- 3 fullets de gelatina
- fruites vermelles per decorar.
PREPARACIÓ
En un bol amb aigua freda feu estovar la gelatina.
A part, en un cassó poseu-hi a bullir la llet i la meitat del sucre. Mentrestant, barregeu la resta de sucre amb els rovells d'ou i bateu-ho fins que canviï de color. Barregeu-hi una mica de llet bullent i, sense deixar de remanar, poseu-ho en el cassó amb la resta de la llet. Torneu-ho a posar al foc i deixeu-ho coure sense deixar de remenar fins que la crema espesseixi. Un cop cuita la crema anglesa, retireu-la del foc, barrejeu-hi la gelatina escorreguda i passeu-ho per un colador. Barregeu-hi el formatge, deixeu-ho refredar i, quan estigui a 22º de temperatura, barregeu-hi la nata muntada. Ompliu les copes o uns motlles i poseu-ho a la nevera durant 2 hores fins que cualli. Abans de servir, decoreu-ho amb les fruites.
A part, en un cassó poseu-hi a bullir la llet i la meitat del sucre. Mentrestant, barregeu la resta de sucre amb els rovells d'ou i bateu-ho fins que canviï de color. Barregeu-hi una mica de llet bullent i, sense deixar de remanar, poseu-ho en el cassó amb la resta de la llet. Torneu-ho a posar al foc i deixeu-ho coure sense deixar de remenar fins que la crema espesseixi. Un cop cuita la crema anglesa, retireu-la del foc, barrejeu-hi la gelatina escorreguda i passeu-ho per un colador. Barregeu-hi el formatge, deixeu-ho refredar i, quan estigui a 22º de temperatura, barregeu-hi la nata muntada. Ompliu les copes o uns motlles i poseu-ho a la nevera durant 2 hores fins que cualli. Abans de servir, decoreu-ho amb les fruites.