Pessic de mona de xocolata

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    Per fer el pa de pessic:

    4 ous

    1 sobre de llevat

    80 g de mantega

    170 ml d'aigua

    100 g de sucre de coco

    200 g de farina

    40 g de cacau en pols

     

    Per fer la cobertura:

    4 làmines de gelatina

    250 g de xocolata

    100 ml de nata

     

PREPARACIÓ

  1. Omplim un pot amb 170 ml d'aigua calenta. Hi tamisem 200 g de farina i ho barregem. De mica en mica, hi anem afegint 80 g de mantega pomada. També hi afegim un sobre de llevat químic, 40 g de cacau en pols i ho barregem. Ho deixem reposar durant 5 minuts.
  2. Trenquem 4 ous i en un bol hi posem les clares, i en un altre bol els rovells.
  3. Muntem les clares i hi tirem un pols de sal.
  4. Blanquegem els rovells amb les varetes elèctriques afegint-hi 100 g de sucre de coco.
  5. Al bol on hi tenim els rovells, hi afegim a poc a poc el pot amb la barreja ja reposada.
  6. Integrem les clares muntades al bol.
  7. Posem paper sulfurat en un motlle rodó. L'omplim amb la massa i l'enfornem a 180 g durant 30 minuts.
  8. Posem en una safata d'aigua mineral freda quatre làmines de gelatina.
  9. Traiem el pastís del forn i el deixem temperar.
  10. Desfem al bany maria 250 g de xocolata.
  11. Escalfem en un pot 100 ml de nata i hi desfem la gelatina. Hi afegim la xocolata desfeta i ho barregem.
  12. Desemmotllem el pastís i el banyem amb la xocolata.
  13.  Decorem la mona al nostre gust.
Anar al contingut