Pessic d'ametlles

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles crues i amb la pell aporten un extra de vitamines i minerals a la recepta.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de sucre     

    250 g d'ametlla crua amb pell    

    4 ous     

    sucre de llustre

    llimona

    moscatell

    llard

    maizena

PREPARACIÓ

  1. Posem una safata amb aigua al forn i l'escalfem a 180º.
  2. Triturem 250 g d'ametlla crua.
  3. Separem en dos bols les clares i els rovells de 4 ous.
  4. Muntem les clares amb varetes elèctriques i blanquegem els rovells amb 250 g de sucre.
  5. Afegim en el bol dels rovells l'ametlla triturada i 250 g de sucre. Ho barregem amb la llengua perquè s'incorpori.
  6. Incorporem a poc a poc les clares muntades al bol dels rovells i hi afegim una mica de llimona ratllada.
  7. Untem un motlle amb llard i després hi espolsem maizena. L'omplim amb la massa.
  8. Enfornem la massa a 180º durant 30 minuts. Traiem el pastís i ho deixem refredar 15 minuts.
  9. Hi fem uns foradets amb una forquilla i hi afegim un raig de moscatell per sobre.
  10. Espolsem sucre de llustre per sobre.
Anar al contingut