Pèsols negre amb costella de porc i bolets

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Abde el Khoulati Restaurant Els Roures. Castellar del Riu, Berguedà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Sense gluten

INGREDIENTS

  • 400 g de pèsols negres
  • 300 g de costella de porc
  • 300 g de bolets
  • Dues cebes grosses
  • 20 g d'oli d'oliva
  • 1 tros d'os de pernil
  • 1 farcell d'herbes
  • Sal, pebre, all i julivert

PREPARACIÓ

Penseu a deixar en remull els pèsols negres un dia abans de coure'ls.
Posem a bullir els pèsols amb aigua freda, ceba, herbes, l'os de pernil i sal, aproximadament unes dues hores fins que els pèsols estiguin cuits.
Mentrestant, fregim la costella tallada a trossets fins que estigui ben rossa i ho reservem.
Tallem la ceba a daus i també la fregim.
Un cop tot fet, posem la costella, la ceba i els pèsols en una cassola. Ho cobrim amb aigua (la mateixa que haurem guardat de bullir els pèsols). Deixarem que faci xup-xup uns 10 minuts i ja ho podem servir.
 
Anar al contingut