Pèsols de Llavaneres

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 4 kg de pèsols
  • 2 manats de ceba tendra
  • 2 manats d'alls tendres
  • 200 g de cansalada
  • 4 talls de botifarra blanca
  • 4 talls de botifarra negra
  • llard de porc
  • oli
  • sal
  • pebre blanc
  • fulles de menta

PREPARACIÓ

Per començar, poseu a coure la cansalada tallada en una olla amb oli.
Incoporeu-hi l'all i la ceba tendres picats i remeneu-ho. Quan tot estigui ros, afegiu-hi els pèsols, la sal, el pebre i una fulla de menta. Deixeu-ho coure tapat durant 4 minuts. A continuació, incoporeu-hi la botifarra blanca tallada en rodanxes gruixudes i deixeu-ho coure tapat 5 minuts. Tot seguit, afegiu-hi la botifarra negra tallada en rodanxes gruixudes i deixeu-ho coure tapat 5 minuts més. I ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut