Pèsols de Llavaneres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 4 kg de pèsols
- 2 manats de ceba tendra
- 2 manats d'alls tendres
- 200 g de cansalada
- 4 talls de botifarra blanca
- 4 talls de botifarra negra
- llard de porc
- oli
- sal
- pebre blanc
- fulles de menta
PREPARACIÓ
Per començar, poseu a coure la cansalada tallada en una olla amb oli.
Incoporeu-hi l'all i la ceba tendres picats i remeneu-ho. Quan tot estigui ros, afegiu-hi els pèsols, la sal, el pebre i una fulla de menta. Deixeu-ho coure tapat durant 4 minuts. A continuació, incoporeu-hi la botifarra blanca tallada en rodanxes gruixudes i deixeu-ho coure tapat 5 minuts. Tot seguit, afegiu-hi la botifarra negra tallada en rodanxes gruixudes i deixeu-ho coure tapat 5 minuts més. I ja podeu emplatar-ho.
Incoporeu-hi l'all i la ceba tendres picats i remeneu-ho. Quan tot estigui ros, afegiu-hi els pèsols, la sal, el pebre i una fulla de menta. Deixeu-ho coure tapat durant 4 minuts. A continuació, incoporeu-hi la botifarra blanca tallada en rodanxes gruixudes i deixeu-ho coure tapat 5 minuts. Tot seguit, afegiu-hi la botifarra negra tallada en rodanxes gruixudes i deixeu-ho coure tapat 5 minuts més. I ja podeu emplatar-ho.