Pèsols de la Carmeleta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 4 talls de cansalada viada
  • 1 ceba grossa
  • 400 g de pèsols
  • 200 g de patates
  • 4 trossos de botifarra de pagès o llonganissa
  • canyella, farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de vi blanc
  • 1 l de brou de carn o de verdura
  • oli i llard

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli i una mica de llard, fregiu-hi la cansalada.
Quan estigui rossa, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el vi blanc, les patates tallades a trossos grossos, els pèsols, la canyella, la fulla de llorer, la farigola, el brou i els trossos de botifarra i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
I ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut