Pèsols de la Carmeleta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Torras
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor
INGREDIENTS
- 4 talls de cansalada viada
- 1 ceba grossa
- 400 g de pèsols
- 200 g de patates
- 4 trossos de botifarra de pagès o llonganissa
- canyella, farigola
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 1 l de brou de carn o de verdura
- oli i llard
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli i una mica de llard, fregiu-hi la cansalada.
Quan estigui rossa, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el vi blanc, les patates tallades a trossos grossos, els pèsols, la canyella, la fulla de llorer, la farigola, el brou i els trossos de botifarra i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
I ja podeu emplatar-ho.
Quan estigui rossa, afegiu-hi la ceba picada. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el vi blanc, les patates tallades a trossos grossos, els pèsols, la canyella, la fulla de llorer, la farigola, el brou i els trossos de botifarra i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
I ja podeu emplatar-ho.