Pèsol d'indi

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 300 g de pèsols (secs, frescos o congelats)
  • 200 g de sepionets sense netejar
  • 1 manat de coriandre verd
  • 1 porro
  • 1 cullerada de salsa de peix tailandesa (garum)
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de vi de panses
  • Pebre negre
  • Orenga
  • Comí
  • Oli d'oliva
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Bulliu els pèsols i, un cop escumats, afegiu-hi el porro, el coriandre picat i els sepionets.

2. En un morter, esmicoleu pebre negre, orenga i una mica de comí. Deixateu-ho amb el garum i el vi blanc i afegiu-ho a la cassola dels pèsols.

3. Afegiu-hi el vi de panses, un bon raig d'oli d'oliva i deixeu-ho bullir uns 10 minuts.

4. Emplateu els pèsols, empolsineu-los amb pebre i serviu-los.



Anar al contingut