Pèsol d'indi
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 300 g de pèsols (secs, frescos o congelats)
- 200 g de sepionets sense netejar
- 1 manat de coriandre verd
- 1 porro
- 1 cullerada de salsa de peix tailandesa (garum)
- 1 got de vi blanc
- 1 got de vi de panses
- Pebre negre
- Orenga
- Comí
- Oli d'oliva
- Sal
PREPARACIÓ
1. Bulliu els pèsols i, un cop escumats, afegiu-hi el porro, el coriandre picat i els sepionets.
2. En un morter, esmicoleu pebre negre, orenga i una mica de comí. Deixateu-ho amb el garum i el vi blanc i afegiu-ho a la cassola dels pèsols.
3. Afegiu-hi el vi de panses, un bon raig d'oli d'oliva i deixeu-ho bullir uns 10 minuts.
4. Emplateu els pèsols, empolsineu-los amb pebre i serviu-los.
2. En un morter, esmicoleu pebre negre, orenga i una mica de comí. Deixateu-ho amb el garum i el vi blanc i afegiu-ho a la cassola dels pèsols.
3. Afegiu-hi el vi de panses, un bon raig d'oli d'oliva i deixeu-ho bullir uns 10 minuts.
4. Emplateu els pèsols, empolsineu-los amb pebre i serviu-los.