Pescado sancochado (Peix a la cassola) - Colòmbia
- Programa: Karakia
- Cuina: Flor Valencia, Barcelona
INGREDIENTS
- tord (peix de roca)
- tomàquet
- pastanaga
- plàtan mascle
- sal i oli
PREPARACIÓ
Talleu el peix per la meitat tenint en compte la mida dels trossos perquè hi puguin caber a la cassola. A cada tros, feu-hi uns quants talls bastant fondos, com si l'anéssiu a fer a rodanxes; d'aquesta manera, el sofregit de després impregnarà el peix.
En una cassola de vores altes, prepareu-hi el sofregit amb un raig d'oli, el tomàquet trossejat i sense llavors i la pastanaga tallada a rodanxes. A mig fer el sofregit, afegiu-hi el plàtan mascle tallat a trossos. Saleu-ho generosament i deixeu que faci xup-xup durant uns 15 minuts.
Fregiu els trossos de peix, sense enfarinar, i després incorporeu-los a la cassola del sofregit quan ja estigui llest.
Acompanyeu el pescado sancochado amb unes quantes cullerades d'arroz con coco (vegeu recepta).
Nota: Aquest plat, segons la Flor, és molt més gustós si es cuina d'un dia per l'altre.
En una cassola de vores altes, prepareu-hi el sofregit amb un raig d'oli, el tomàquet trossejat i sense llavors i la pastanaga tallada a rodanxes. A mig fer el sofregit, afegiu-hi el plàtan mascle tallat a trossos. Saleu-ho generosament i deixeu que faci xup-xup durant uns 15 minuts.
Fregiu els trossos de peix, sense enfarinar, i després incorporeu-los a la cassola del sofregit quan ja estigui llest.
Acompanyeu el pescado sancochado amb unes quantes cullerades d'arroz con coco (vegeu recepta).
Nota: Aquest plat, segons la Flor, és molt més gustós si es cuina d'un dia per l'altre.