Pernil fresc al forn amb prunes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ventura
INGREDIENTS
- 800 g de pernil fresc
- 4 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 2 tomàquets madurs
- orenga
- 1 cullerada de pebre negre
- 1 ceba
- 1/4 de l de vi blanc
- 1 got d'aigua
- prunes seques
- sal
PREPARACIÓ
Poseu en una plata d'anar al forn el pernil, salpebrat; i al voltant, la ceba i els tomàquets picats, els grans d'all, les fulles de llorer, l'orenga i una mica d'oli.
Coeu-ho al forn durant 1 hora i mitja. A la meitat de la cocció, afegiu-hi el vi i el got d'aigua.
Passeu la salsa pel colador xinès, poseu-la al foc i tireu-hi les prunes seques. Deixeu que s'escalfi uns 2 minuts.
Talleu el pernil i serviu-lo cobert amb la salsa.
Coeu-ho al forn durant 1 hora i mitja. A la meitat de la cocció, afegiu-hi el vi i el got d'aigua.
Passeu la salsa pel colador xinès, poseu-la al foc i tireu-hi les prunes seques. Deixeu que s'escalfi uns 2 minuts.
Talleu el pernil i serviu-lo cobert amb la salsa.