Per començar, poseu en una cassola la canyella, el clau, la pell de taronja, la pell de llimona, el vi negre, les peres senceres i pelades i el sucre.
Poseu en marxa el foc i deixeu-ho bullir entre 5 i 10 minuts.
Després, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.
A continuació, coleu el vi de bullir les peres i reduïu-lo en un cassó.
Per fer la gelatina de vi dolç, escalfeu el vi dolç en una paella i afegiu-hi la gelatina que prèviament haureu remullat per estovar-la. Remeneu-ho bé fins que la cua de peix s'hagi desfet completament.
Després, poseu-ho en un plat i deixeu-ho refredar a la nevera durant dues hores. I ja per acabar, dibuixeu una línia al plat amb iogurt.
Tot seguit, dibuixeu-hi una altra línia amb la reducció de vi. Emplateu les peres tallades a quarts sobre les línies i acompanyeu-les d'uns daus de gelatina de vi dolç.