Peres amb vi negre i iogurt

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ivan Agustí
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cata 1.81, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 peres
  • vi negre jove
  • 20 ml de vi dolç
  • gelatina
  • 50 g de sucre
  • canyella
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 1 clau
  • 2 iogurts
  • menta

PREPARACIÓ

  1. Per començar, poseu en una cassola la canyella, el clau, la pell de taronja, la pell de llimona, el vi negre, les peres senceres i pelades i el sucre.
  2. Poseu en marxa el foc i deixeu-ho bullir entre 5 i 10 minuts.
  3. Després, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.
  4. A continuació, coleu el vi de bullir les peres i reduïu-lo en un cassó.
  5. Per fer la gelatina de vi dolç, escalfeu el vi dolç en una paella i afegiu-hi la gelatina que prèviament haureu remullat per estovar-la. Remeneu-ho bé fins que la cua de peix s'hagi desfet completament.
  6. Després, poseu-ho en un plat i deixeu-ho refredar a la nevera durant dues hores. I ja per acabar, dibuixeu una línia al plat amb iogurt.
  7. Tot seguit, dibuixeu-hi una altra línia amb la reducció de vi. Emplateu les peres tallades a quarts sobre les línies i acompanyeu-les d'uns daus de gelatina de vi dolç.
Anar al contingut