Perdiu amb verdures en escabetx

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • 2 perdius
  • 8 cebes petites
  • 2 pastanagues
  • 4 carxofes
  • 4 brots de coliflor
  • farigola
  • 2 fulles de llorer
  • 8 grans d'alls
  • pebre negre
  • 1/2 l d'oli d'oliva
  • 1/4 de l de vinagre de garnatxa
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Salpebreu les perdius tallades a quarts i enrossiu-les en una cassola amb l'oli ben calent.
Quan estiguin ben rosses, afegiu-hi les verdures tallades més o menys de la mateixa mida: les carxofes, les pastangues, les cebetes i la coliflor. Poseu-hi també el llorer, la farigola i els grans d'alls aixafats, i cobriu-ho tot amb oli. Deixeu-ho coure a foc baix durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi el vinagre i deixeu-ho coure 15 minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut