Perdiu amb verdures en escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gerard Solís
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat
INGREDIENTS
- 2 perdius
- 8 cebes petites
- 2 pastanagues
- 4 carxofes
- 4 brots de coliflor
- farigola
- 2 fulles de llorer
- 8 grans d'alls
- pebre negre
- 1/2 l d'oli d'oliva
- 1/4 de l de vinagre de garnatxa
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Salpebreu les perdius tallades a quarts i enrossiu-les en una cassola amb l'oli ben calent.
Quan estiguin ben rosses, afegiu-hi les verdures tallades més o menys de la mateixa mida: les carxofes, les pastangues, les cebetes i la coliflor. Poseu-hi també el llorer, la farigola i els grans d'alls aixafats, i cobriu-ho tot amb oli. Deixeu-ho coure a foc baix durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi el vinagre i deixeu-ho coure 15 minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Quan estiguin ben rosses, afegiu-hi les verdures tallades més o menys de la mateixa mida: les carxofes, les pastangues, les cebetes i la coliflor. Poseu-hi també el llorer, la farigola i els grans d'alls aixafats, i cobriu-ho tot amb oli. Deixeu-ho coure a foc baix durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi el vinagre i deixeu-ho coure 15 minuts més. Ja podeu emplatar-ho.