Peixet fregit
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Peixet fregit
- (per a 4 persones)
- 200 g de peix adult petit (sonso, seitó, xanguet¿)
- farina blanca
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
1. Escorrem a sobre d'un colador els seitons o el peixet que tinguem, perquè deixin anar tota l'aigua i després els eixuguem amb paper de cuina per acabar de treure'n l'excés.
2. Salem els seitons i els enfarinem.
3. Escalfem una paella amb força oli i hi fregim els peixets durant un minut, perquè quedin cruixents per fora i saborosos per dins.
4. Posem els peixets fregits a sobre de paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
5. Els emplatem i piquem una mica de julivert per tirar'ls-hi pel damunt.
2. Salem els seitons i els enfarinem.
3. Escalfem una paella amb força oli i hi fregim els peixets durant un minut, perquè quedin cruixents per fora i saborosos per dins.
4. Posem els peixets fregits a sobre de paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli.
5. Els emplatem i piquem una mica de julivert per tirar'ls-hi pel damunt.