Pebrots verds farcits de brandada de bacallà
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 150 g de bacallà esqueixat
- 100 cc de crema de llet al 35% de matèria grassa
- 1 patata mitjana bullida o 50 g de puré de patates deshidratat
- 6 pebrots verds mitjans
- 150 cl d'oli d'oliva refinat
- 2 grans d'all
- 2 ous de gallina
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
1. Infusionar l'oli amb els alls al microones.
2. Coure el bacallà amb la crema de llet.
3. Afegir-hi la patata.
4. Triturar-ho i reservar-ho.
5. Muntar la brandada amb l'oli i l'all.
6. Refredar la brandada dins de la màniga pastissera a la nevera.
7. Fregir, assecar i pelar els pebrots.
8. Farcir els pebrots.
9. -Escalfar els pebrots farcits al microones i fer un ou ferrat.
10. -Treure els escuradents i servir els pebrots amb l'ou ferrat al damunt.
2. Coure el bacallà amb la crema de llet.
3. Afegir-hi la patata.
4. Triturar-ho i reservar-ho.
5. Muntar la brandada amb l'oli i l'all.
6. Refredar la brandada dins de la màniga pastissera a la nevera.
7. Fregir, assecar i pelar els pebrots.
8. Farcir els pebrots.
9. -Escalfar els pebrots farcits al microones i fer un ou ferrat.
10. -Treure els escuradents i servir els pebrots amb l'ou ferrat al damunt.