Pebrots del piquillo farcits

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Siqués, Besalú

INGREDIENTS

  • 12 pebrots del piquillo
  • 3 fulles de col (la part verda)
  • 2 botifarres de perol
  • 200 g de rovellons
  • 2 cebes
  • 1 got de crema de llet
  • oli i sal
  • 1 bol de salsa beixamel

PREPARACIÓ

Per començar, confiteu una ceba filetejada en una paella amb oli.
La cocció ha de ser a foc molt lent, i ha de durar 1 hora i mitja. En una altra paella, sofregiu l'altra ceba tallada a dauets. En aquest cas, la cocció ha de ser a foc més fort. Quan tingueu el sofregit a punt, afegiu-hi la carn de les botifarres de perol, la col tallada a tires (prèviament escaldada durant 3 minuts) i els rovellons trossejats (sense coure). Salpebreu-ho, però heu de tenir en compte que la botifarra ja està amanida. Un cop tingueu aquest farcit gairebé a punt, aboqueu-hi la crema de llet. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incoporeu una mica de beixamel (feta amb mantega, farina, oli, conyac, nou moscada i sal i pebre) a la ceba ja confitada. Remeneu-ho. Ja per acabar, ompliu els pebrots amb el farcit i napeu-los amb la salsa. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i poseu-ho al forn uns 2 o 3 minuts.
Anar al contingut