Paté de fetge de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ventura
INGREDIENTS
- 200 g de carn de porc
- 100 g de fetge de pollastre
- 50 g de cansalada viada
- 1/2 copa de brandi
- 1 mantellina de porc
- crema de llet
- sal
PREPARACIÓ
Poseu en un bol la cansalada virada tallada a daus, la carn magra picada i el fetge de pollastre trossejat.
Afegiu-hi una mica de crema de llet, el brandi i la sal. Barregeu-ho tot ben bé i emboliqueu-ho amb la mantellina de porc. Col.loqueu la mantellina en un motlle i poseu-la al forn a 180 g, durant 1 hora. Traieu el paté del forn, deixeu-lo refredar i talleu-lo. El podeu servir acompanyat de pa torrat o d'enciam.
Afegiu-hi una mica de crema de llet, el brandi i la sal. Barregeu-ho tot ben bé i emboliqueu-ho amb la mantellina de porc. Col.loqueu la mantellina en un motlle i poseu-la al forn a 180 g, durant 1 hora. Traieu el paté del forn, deixeu-lo refredar i talleu-lo. El podeu servir acompanyat de pa torrat o d'enciam.