Patates farcides de puré d'all i anxoves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 4 patates grosses
- 24 alls
- 12 filets d'anxova dessalats
- pebre
- oli d'oliva (o mantega)
- allioli
PREPARACIÓ
Primer de tot, escaldeu els alls per treure'ls la fortor.
Peleu les patates i buideu-les amb una cullereta (heu de deixar una base plana perquè s'aguantin). Bulliu aquesta patata que sobra, i després, amb una forquilla o amb la batedora, aixafeu-la juntament amb els alls i els filets d'anxova fins a fer-ne una pasta més o menys homogènia. La patata que haureu de farcir, bulliu-la al vapor i ompliu-la amb el puré de patata, alls i anxova. Emplateu-les i podeu acompanyar-les amb una mica d'amanida i allioli.
Peleu les patates i buideu-les amb una cullereta (heu de deixar una base plana perquè s'aguantin). Bulliu aquesta patata que sobra, i després, amb una forquilla o amb la batedora, aixafeu-la juntament amb els alls i els filets d'anxova fins a fer-ne una pasta més o menys homogènia. La patata que haureu de farcir, bulliu-la al vapor i ompliu-la amb el puré de patata, alls i anxova. Emplateu-les i podeu acompanyar-les amb una mica d'amanida i allioli.