Patates farcides de puré d'all i anxoves

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 4 patates grosses
  • 24 alls
  • 12 filets d'anxova dessalats
  • pebre
  • oli d'oliva (o mantega)
  • allioli

PREPARACIÓ

Primer de tot, escaldeu els alls per treure'ls la fortor.
Peleu les patates i buideu-les amb una cullereta (heu de deixar una base plana perquè s'aguantin). Bulliu aquesta patata que sobra, i després, amb una forquilla o amb la batedora, aixafeu-la juntament amb els alls i els filets d'anxova fins a fer-ne una pasta més o menys homogènia. La patata que haureu de farcir, bulliu-la al vapor i ompliu-la amb el puré de patata, alls i anxova. Emplateu-les i podeu acompanyar-les amb una mica d'amanida i allioli.
Anar al contingut