Patata, pèsols i oli

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Castaño
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Malena, Gimenells (Segrià)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols són una font de fibra soluble, que té un gran efecte saciant, i de fibra insoluble, que estimula el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de patates
  • 500 g de pèsols desgranats
  • 200 g d'oli d'oliva verge extra (arbequina)
  • 25 g de sal
  • 200 g de llet

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint deixeu coure les patates, pelades i escapçades, durant uns 20 minuts.

Seguidament, escorreu-les, poseu-les en un bol juntament amb la llet, una mica de sal i una mica d'oli i tritureu-les amb el túrmix.

A continuació, en un cassó amb aigua bullint i una mica de sal escaldeu els pèsols durant un parell de minuts. Després, escorreu-los, poseu-los en un bol juntament amb una mica d'aigua de la seva cocció i un raig d'oli, i tritureu-los amb el túrmix. Finalment, passeu-ho pel colador xinès.

I ja per acabar, ompliu la meitat d'una copa amb el puré de patata, poseu-hi el puré de pèsols a sobre i guarniu-ho amb un raig d'oli.
Anar al contingut