Patata farcida de bolets i llagostins

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Glòria Blanco
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Provença, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 patates
  • 16 llagostins
  • 200 g de bolets
  • 3 escalunyes
  • 1 got de cava
  • 10 cullerades de crema de llet
  • oli
  • sala

PREPARACIÓ

Per començar, emboliqueu les patates amb paper d'alumini i deixeu-les coure al forn a 200 graus durant 45 minuts.
A continuació, salteu els bolets salpebrats en una paella amb oli. Quan els bolets hagin deixat anar el seu suc, afegiu-hi més oli, l'escalunya picada, i salpebreu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi els llagostins i el cava. Quan els llagostins estiguin cuits, retireu-los. Després, buideu les patates cuites. Mentrestant, incorporeu la crema de llet a la paella i la patata que hem extret triturada. Remeneu-ho. I ja per acabar, farciu la patata, col·loqueu-hi els llagostins a sobre i escalfeu-ho dos minuts al forn. Ja ho podreu emplatar.
Anar al contingut