Pastissets de confitures i formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els formatges, en general, són aliment d'elevat contingut en proteïnes i greixos, també en minerals com el fòsfor i el calci, i vitamines com la A i la D. Tot i que el mató és dels més lleugers.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    50 g de mantega

    125 g de xocolata blanca 

    2 ous

    120 g de mató

    120 g de formatge de cabra

    grapat d'anacards

    grapat de nous

    sucre de llustre

    cacau en pols

    2 cullerades de melmelada de raïm  

    2 cullerades de melmelada de pastanaga

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar un pot al foc amb aigua de l'aixeta
  2. Separem clares i rovells de 2 ous en 2 bols
  3. Posem al bol de vidre del bany maria 50 g de mantega i 125 g de xocolata blanca per fondre-ho.
  4. Muntem les clares afegint-hi un polsim de sal amb les varetes elèctriques.
  5. Traiem el bol del bany maria per refredar-lo una mica.
  6. Blanquegem els rovells afegint-hi la xocolata amb mantega.
  7. Hi afegim a poc a poc les clares muntades amb una llengua. Volem que s'incorporin amb tot l'aire possible.
  8. Ho suquem amb mantega pomada i omplim 4 motllos de silicona amb aquesta barreja i hi afegim 120 g de mató trencat a dos i 120 g de formatge de cabra esmicolat als altres dos.
  9. Ho posem en una safata i ho portem al forn 15 minuts a 170º
  10. Piquem en un morter per separat un grapat d'anacards i un grapat de nous. Ho reservem.
  11. Omplim els pastissos amb dues cullerades de confitura de raïm els de mató i dues de confitura de pastanaga els de formatge de cabra
  12. Espolsem sucre llustre i anacard picat en els pastissets de mató i espolsem cacau en pols i picada de nous als de formatge de cabra.
  13. Hi afegim menta fresca picada a tots quatre
Anar al contingut