Pastissets de cabell d'àngel i de xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Neus Moya (podòloga d'Altafulla)
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa

INGREDIENTS

  • Per a 18 pastissets:
  • 250 ml d'aiguardent
  • 500 ml d'oli
  • 250 g de sucre
  • 1.000 g de farina
  • 25 g de llevat fresc
  • 500 g de cabell d'àngel
  • 150 g de xocolata per fondre
  • sucre per arrebossar

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'aiguardent amb el sucre en un bol i barregeu-ho bé amb unes varetes manuals fins que es dissolgui. Seguidament, afegiu-hi l'oli, barregeu-ho bé, poseu-hi el llevat fresc trossejat i torneu a barrejar-ho. Després, aneu-hi abocant la farina, progressivament, de manera que s'integri bé, i amasseu-ho amb les mans.

A continuació, agafeu una mica de massa i aplaneu-la amb un plat de manera que quedi una rodona (el diàmetre de la qual dependrà del gruix que vulgueu que tinguin els pastissets). Tot seguit, poseu el cabell d'àngel al centre d'una rodona, i la xocolata al centre d'una altra i així tindreu pastissets de dos tipus. Finalment, cargoleu-los, feu-los el ribet característic dels pastissets i poseu-los al forn, prèviament preescalfat, a 190 graus durant uns 15 minuts o fins que quedin dauradets.

I ja per acabar, arrebosseu els pastissets amb sucre i ja els podeu servir.
Anar al contingut