Pastís de xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Espai Sucre
INGREDIENTS
- Per al pastís de xocolata:
- 6 ous
- 200 g de sucre
- 190 g de mantega
- 180 g de xocolata
- 90 g de farina Per a les peres al vi:
- 5 peres
- 1 l de vi negre
- 200 g de sucre
- 1 branca de regalèssia
PREPARACIÓ
En primer lloc, feu les peres al vi.
Poseu el vi negre en un cassó amb el sucre i la regalèssia, remeneu-ho una mica, incorporeu-hi les peres pelades i deixeu-ho tapat 30-40 minuts a foc mitjà. Mentrestant feu el pastís. Foneu la xocolata i la mantega al microones o al bany maria. A part, munteu els ous i el sucre i afegiu-hi la xocolata a poc a poc. Barregeu-ho delicadament i finalment tireu-hi la farina. Quan tingueu una pasta ben homogènia, emmotlleu-la i enforneu-la a 180º durant 25 minuts. Per muntar el plat, poseu de base les peres tallades per la meitat i sense el cor. Al damunt poseu-hi trossos de pastís tallat, una mica de sorbet de maduixes i finalment un cordó de la reducció del vi amb la regalèssia.
Poseu el vi negre en un cassó amb el sucre i la regalèssia, remeneu-ho una mica, incorporeu-hi les peres pelades i deixeu-ho tapat 30-40 minuts a foc mitjà. Mentrestant feu el pastís. Foneu la xocolata i la mantega al microones o al bany maria. A part, munteu els ous i el sucre i afegiu-hi la xocolata a poc a poc. Barregeu-ho delicadament i finalment tireu-hi la farina. Quan tingueu una pasta ben homogènia, emmotlleu-la i enforneu-la a 180º durant 25 minuts. Per muntar el plat, poseu de base les peres tallades per la meitat i sense el cor. Al damunt poseu-hi trossos de pastís tallat, una mica de sorbet de maduixes i finalment un cordó de la reducció del vi amb la regalèssia.