Pastís de Sacher amb mango i xocolata amb llet

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per al bescuit:
  • 140 g de sucre en pols
  • 120 g de rovells d'ou
  • mango confitat
  • 30 g de cacau en pols 100%
  • 170 g de cobertura de cacau 64%
  • 80 g de mantega
  • 80 g de farina
  • 50 g de sucre en gra
  • 170 g de clares d'ou
  • gotes de llimona
  • Per a la mousse:
  • 250 g de puré mango
  • 325 g de cobertura de cacau 40%
  • 2 g de gelatina
  • 275 g de nata muntada
  • Per a la cobertura:
  • 250 g de nata líquida
  • 290 cl d'aigua
  • 360 g de sucre
  • 120 g de cacau en pols
  • 12 g de gelatina

PREPARACIÓ

1. Per fer la base poseu en un bol les clares i el sucre blanc. Afegiu-hi una gota de llimona i munteu-les.
2. En un altre bol, aboqueu-hi el sucre en pols i els rovells, i afegiu-hi la mantega una mica fosa i la xocolata que haureu fet fondre al microones.
3. Barregeu-ho tot perquè no hi quedin grumolls i aboqueu-ho al bol on hi ha les clares.
4. Després, aboqueu-hi amb un colador el cacau i la farina en pols.
5. Un cop barrejat, aboqueu la pasta en un motlle rodó.
6. Passeu pel colador el mango semiconfitat i afegiu-hi trossets de mango per sobre.
7. I cap al forn, a 200 graus durant 7 o 8 minuts.
8. Per fer la mousse eixugueu la fulla de gelatina i la poseu directament al bol on hi ha el puré de mango.
9. Ho barregeu i ho escalfeu al microones.
10. Feu escalfar també la cobertura de xocolata i ho torneu a barrejar tot.
11. Aboqueu-hi la nata i remeneu-ho tot fins que tingui aspecte de mousse.
12. Aboqueu-ho al motlle i congeleu-ho.
13. Per acabar, banyeu el pastís amb la cobertura de cacau.
14. Podeu decorar-lo amb galetetes d'ametlla, trossets de fruita i sucre candi. Unes pinzellades de pa d'or i una mica de pell de llima donaran el toc final al pastís.
Anar al contingut