Pastís de poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Sala
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
La poma és rica en fibra soluble, que alenteix l'absorció de greixos i sucres dels aliments cosa que contribueix a regular els nivells colesterol i glucosa de la sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1/4 de l de llet
- 100 gr de sucre
- 100 gr de farina
- 2 ous
- 1 c/p de llevat químic
- 3 pomes golden
- confitura d'albercoc
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol la llet, el sucre, els ous, la farina i el llevat i tritureu-ho bé amb el túrmix.
Seguidament, afegiu-hi un parell de pomes tallades a daus, remeneu-ho bé i poseu-ho en un motlle cobert amb paper sulfuritzat.
A continuació, cobriu el motlle amb l'altra poma tallada a làmines i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 150 graus.
I ja per acabar, deixeu refredar una mica el pastís, desemmotlleu-lo, unteu-lo amb la confitura d'albercoc i ja el podeu servir.
Seguidament, afegiu-hi un parell de pomes tallades a daus, remeneu-ho bé i poseu-ho en un motlle cobert amb paper sulfuritzat.
A continuació, cobriu el motlle amb l'altra poma tallada a làmines i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 150 graus.
I ja per acabar, deixeu refredar una mica el pastís, desemmotlleu-lo, unteu-lo amb la confitura d'albercoc i ja el podeu servir.