Pastís de poma i carn de perol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
INGREDIENTS
- 4 làmines fines de pasta de full (7 x 10 cm)
- 2 botifarres de perol
- 4 pomes Royal Gala
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- 1 cullerada de cebollí picat
- sal marina
- pebre del molinet
- canyella en pols
- cebollí, enciam i cerfull
PREPARACIÓ
Comenceu preparant les pomes: peleu-les, partiu-les per la meitat, traieu-ne els cors i talleu-les a làmines fines.
Després, col·loqueu els quatre trossos de pasta de full en una safata d'anar al forn. Poseu-hi les botifarres de perol al damunt i marqueu les vores de la pasta amb un ganivet. Cobriu la carn amb la poma laminada i poseu-ho a coure al forn a 200º de temperatura durant 10 minuts. En un bol, poseu-hi el vinagre bàlsamic amb una mica de sal i, sense deixar de remenar, aneu-hi afegint l'oli d'oliva. Prepareu el cebollí, l'enciam i el cerfull i amaniu-ho amb la vinagreta. Munteu el plat amb el pastís de poma, aromatitzeu-lo amb pebre, sal i canyella. Poseu-hi l'amanida al costat i tireu-hi una mica de vinagreta pel damunt.
Després, col·loqueu els quatre trossos de pasta de full en una safata d'anar al forn. Poseu-hi les botifarres de perol al damunt i marqueu les vores de la pasta amb un ganivet. Cobriu la carn amb la poma laminada i poseu-ho a coure al forn a 200º de temperatura durant 10 minuts. En un bol, poseu-hi el vinagre bàlsamic amb una mica de sal i, sense deixar de remenar, aneu-hi afegint l'oli d'oliva. Prepareu el cebollí, l'enciam i el cerfull i amaniu-ho amb la vinagreta. Munteu el plat amb el pastís de poma, aromatitzeu-lo amb pebre, sal i canyella. Poseu-hi l'amanida al costat i tireu-hi una mica de vinagreta pel damunt.