Pastís de peres amb xufles

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Narro
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Univers gastronòmic , L'Hospitalet de Llobregat

INGREDIENTS

  • 1 kg de peres
  • pasta de full
  • 1/2 kg de xufles
  • 100 g de mantega
  • 50 g de sucre
  • 1 llimona
  • almívar

PREPARACIÓ

Per començar, poseu mantega i sucre en una paella calenta. Remeneu-ho.
Quan el sucre s'hagi desfet, incorporeu-hi les peres pelades i tallades. Quan estiguin caramel·litzades, deixeu-les refredar.A continuació, unteu el motllo amb la mantega i col·loqueu-hi les peres a dins. Tapeu-ho amb la pasta de full i deixeu-ho al forn a 200 graus.Per fer la sopa de xufles, introduïu a la liquadora les xufles i l'almívar, que prèviament haureu preparat amb sucre, pell de llimona, canyella i aigua.I ja per acabar, retireu les peres del motllo i poseu-les en un plat. Tot seguit, afegiu-hi la sopa de xufles. Podeu decorar-ho amb caramel i canyella.
Anar al contingut