Pastís de garrofa

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Ollé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Joila, Coma-ruga

INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 150 g d'ametlla ratllada
  • 75 g de farina de garrofa
  • 1 copa de licor de crema catalana
  • 200 g de sucre
  • pell de taronja ratllada
  • pell de llimona ratllada
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • sucre de llustre
  • cacau en pols
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el sucre i els ous en un bol i munteu-ho amb un batedor.
Després, afegiu-hi la pell de taronja, la pell de llimona, la canyella, l'ametlla ratllada i la farina de garrofa. Torneu-ho a batre. Tot seguit, incorporeu-hi el licor de crema catalana. A continuació, engreixeu un motllo, poseu-hi una mica de farina i aboqueu-hi la pasta a dins. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb pols de cacau i sucre llustre.
Anar al contingut