Pastís de fruita vermella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de pasta de full
- melmelada de gerds
- 200 g de maduixots
- 100 g de maduixes de bosc
- 100 g de gerds
- 50 g de groselles
- sucre glaç i farina
PREPARACIÓ
Comenceu estirant la pasta de full amb un corró i una mica de farina perquè no s'enganxi.
Talleu la pasta a rectangles i poseu-la a la safata per anar al forn, punxeu-la una mica i enforneu-la durant 20 minuts a 140º. Quan la tingueu freda, escampeu-hi la melmelada de gerds pel damunt. Servirà de base i perquè s'hi enganxin les altres fruites. Primer poseu-hi els maduixots tallats per la meitat, i després els gerds i les maduixetes. Escampeu-hi una mica de sucre glaç pel damunt i acabeu-ho d'omplir amb les fruites. Poseu-hi les groselles al final, així hi donaran més brillantor.
Talleu la pasta a rectangles i poseu-la a la safata per anar al forn, punxeu-la una mica i enforneu-la durant 20 minuts a 140º. Quan la tingueu freda, escampeu-hi la melmelada de gerds pel damunt. Servirà de base i perquè s'hi enganxin les altres fruites. Primer poseu-hi els maduixots tallats per la meitat, i després els gerds i les maduixetes. Escampeu-hi una mica de sucre glaç pel damunt i acabeu-ho d'omplir amb les fruites. Poseu-hi les groselles al final, així hi donaran més brillantor.