Pastís de formatge de la Serena

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Cristina Clemente
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tutusaus, Barcelona

INGREDIENTS

  • Les restes d'un formatge Serena o Torta del Casar
  • 2 patates
  • 1 ou
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la part superior del formatge com si fos una tapa i buideu-lo amb l'ajuda d'una cullera.
Mentrestant, bulliu unes patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla. Tot seguit, afegiu-hi l'ou batut amb una mica de sal. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi una mica de pebre. Després, farciu el formatge amb aquesta barreja i tapeu-ho amb la tapa que prèviament haureu tallat. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 20 minuts. I ja, per acabar, emplateu el formatge i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i unes fulles d'enciams variats.
Anar al contingut