Pastís de formatge de la Serena
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cristina Clemente
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tutusaus, Barcelona
INGREDIENTS
- Les restes d'un formatge Serena o Torta del Casar
- 2 patates
- 1 ou
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, talleu la part superior del formatge com si fos una tapa i buideu-lo amb l'ajuda d'una cullera.
Mentrestant, bulliu unes patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla. Tot seguit, afegiu-hi l'ou batut amb una mica de sal. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi una mica de pebre. Després, farciu el formatge amb aquesta barreja i tapeu-ho amb la tapa que prèviament haureu tallat. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 20 minuts. I ja, per acabar, emplateu el formatge i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i unes fulles d'enciams variats.
Mentrestant, bulliu unes patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla. Tot seguit, afegiu-hi l'ou batut amb una mica de sal. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi una mica de pebre. Després, farciu el formatge amb aquesta barreja i tapeu-ho amb la tapa que prèviament haureu tallat. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 20 minuts. I ja, per acabar, emplateu el formatge i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i unes fulles d'enciams variats.