Pastís de carn de la mare de l'Anna

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pastís de carn de la mare de l'Anna
  • 3/4 kg botifarra
  • 1/4 kg carn picada de vedella
  • 3 ous
  • 1 sobre de crema de xampinyons
  • 1 copeta de xerès sec
  • Per a la salsa:
  • 200 g xampinyons
  • 1 ceba picada
  • 1/2 copeta de xerès sec
  • 250 cl crema de llet

PREPARACIÓ

1.Traiem la pell de la botifarra i ens quedem amb la carn, que fiquem en un bol.

2.Tallem la ceba petiteta i la sofregim.

3.Posem la carn picada al mateix bol on tenim la botifarra. Hi afegim els tres ous, la crema en pols de xampinyons i una mica de xerès. Ara ho removem tot amb les mans.

4.Tallem els xampinyons en quadradets (en 6) i els posem amb la ceba, que es vagin sofregint.

5. Tallem un bon tros de paper d'alumini, uns 50cm com a mínim. Posem una mica d'oli en aquesta superfície i l'estenem amb la mà per impregnar bé el paper.

6.Posem la carn a sobre del paper, com si fos un braç de gitano, i l'emboliquem. A continuació, posem el paquet al forn, entre 200 i 200 ºC i escaig, durant trenta minuts.

7.Afegim una mica de xerès a la paella on tenim la ceba i els xampinyons.

8.Posem la crema de llet al sofregit que tenim a la paella i deixem que cogui a foc lent

9.Refredem la carn a la nevera, un cop l'hem tret del forn. Fem talls i els disposem en una safata. Només ens queda salsar la carn amb la crema que hem fet!

Anar al contingut