Pastelitos (Crestes) - El Salvador
- Programa: Karakia
- Cuina: Claudia Solís i Raquel Alas, Barcelona
INGREDIENTS
- farina de blat de moro
- achote (colorant alimentari)
- patates
- pastanagues
- aigua
- sal
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Prepareu una massa espessa amb la farina de blat de moro i l'aigua. Afegiu-hi una mica d'achote (o si no en teniu, unes quantes gotes de colorant alimentari groc).
Peleu i talleu a trossos les patates i les pastanagues. Feu-les coure en un cassó amb aigua i sal. Un cop bullides, aixafeu-les i reserveu-les.
Repartiu la massa de farina de blat de moro en porcions no gaire grosses.
Aplaneu cada porció de massa i farciu-la amb una cullerada de patata i pastanaga aixafades. Tanqueu les porcions de massa farcides com si féssiu crestes i fregiu-les amb oli de gira-sol abundant.
Peleu i talleu a trossos les patates i les pastanagues. Feu-les coure en un cassó amb aigua i sal. Un cop bullides, aixafeu-les i reserveu-les.
Repartiu la massa de farina de blat de moro en porcions no gaire grosses.
Aplaneu cada porció de massa i farciu-la amb una cullerada de patata i pastanaga aixafades. Tanqueu les porcions de massa farcides com si féssiu crestes i fregiu-les amb oli de gira-sol abundant.