Pasta fresca saltada al wok
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pasta fresca saltada al wok
- (per a 2 persones)
- 2 bistecs de vedella
- 1/4 kg de tallarines fresques
- brots de soja
- 80 g de mongeta tendra
- 1 pebrot picant
- nous
- orenga seca
- 1 ceba tendra
PREPARACIÓ
1. Tallem els bistecs de vedella a daus i els salpebrem.
2. Escalfem el wok i hi posem un raig d'oli d'oliva. Hi afegim, ara, la carn.
3. Tallem les mongetes a daus.
4. Quan tinguem la carn dauradeta, hi afegim les mongetes.
5. Tallem un mica de pebrot picant molt petit i l'afegim al wok. Ja podem abaixar una miqueta el foc.
6. Trinxem unes nous en trossets molt petits.
7. Afegim al wok els brots de soja i ho anem remenant.
8. Posem força aigua dins d'una olla i fem que bulli. Quan arrenqui el bull hi afegim una mica de sal i la pasta, que fem bullir un parell o tres de minuts.
9. Afegim una mica d'orenga al wok i les nous, ben petites.
10. Tallem ceba tendra en juliana i també l'hi afegim.
11. Quan la pasta sigui cuita, la colem i l'afegim al wok. Ho remenem durant uns segons i ja ho tindrem!
2. Escalfem el wok i hi posem un raig d'oli d'oliva. Hi afegim, ara, la carn.
3. Tallem les mongetes a daus.
4. Quan tinguem la carn dauradeta, hi afegim les mongetes.
5. Tallem un mica de pebrot picant molt petit i l'afegim al wok. Ja podem abaixar una miqueta el foc.
6. Trinxem unes nous en trossets molt petits.
7. Afegim al wok els brots de soja i ho anem remenant.
8. Posem força aigua dins d'una olla i fem que bulli. Quan arrenqui el bull hi afegim una mica de sal i la pasta, que fem bullir un parell o tres de minuts.
9. Afegim una mica d'orenga al wok i les nous, ben petites.
10. Tallem ceba tendra en juliana i també l'hi afegim.
11. Quan la pasta sigui cuita, la colem i l'afegim al wok. Ho remenem durant uns segons i ja ho tindrem!