Pasta fresca "donostiarra"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lizarriturri
INGREDIENTS
- 400 g de pasta fresca
- 400 g de rap fresc
- 1 cabeça d'alls
- 4 bitxos
- 2 pebrots del "piquillo"
- oli d'oliva
- 1 copeta de vinagre de sidra
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Comenceu tallant l'all a làmines ben finetes i poseu-lo en una cassola amb un bon raig d'oli i els bitxos.
Deixeu-ho coure 10 minuts i llavors tireu-hi un raig de vinagre de sidra i deixeu-ho reduir. Comenceu a bullir la pasta. Mentrestant, fregiu el peix amb una mica d'oli en una paella. Tot seguit, poseu-hi la pasta i salteu-ho. Després afegiu-hi el sofregit dels alls i els bitxos i acabeu-ho de saltar perquè us agafi tot el gust. Finalment, talleu els pebrots del "piquillo" ben finets i incorporeu-los-hi. Salteu-ho i ja podreu emplatar.
Deixeu-ho coure 10 minuts i llavors tireu-hi un raig de vinagre de sidra i deixeu-ho reduir. Comenceu a bullir la pasta. Mentrestant, fregiu el peix amb una mica d'oli en una paella. Tot seguit, poseu-hi la pasta i salteu-ho. Després afegiu-hi el sofregit dels alls i els bitxos i acabeu-ho de saltar perquè us agafi tot el gust. Finalment, talleu els pebrots del "piquillo" ben finets i incorporeu-los-hi. Salteu-ho i ja podreu emplatar.