Pasta fresca amb pollastre marinat

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    4 contracuixes de pollastre sense pell

    900 g de brou de pollastre

    200 ml de llet de coco

    250 g de pasta fresca

    60 g de farina d'ametlla

    10 fulles de coriandre

    3 cullerades d'oli de coco

    1 taronja       

    2 llimes

    1 llimona

    1 fulla de llorer

    1 gra d'all

    1 nyora

    Gingebre

    Pebre blanc

    Pebre negre

    Pebre vermell fumat dolç

PREPARACIÓ

  1. Ratllem gingebre (més fàcil, si el tenim congelat) en un bol.
  2. Afegim al bol la polpa d'una nyora hidratada.
  3. Tallem un all a la brunesa i l'afegim al bol.
  4. Seguim preparant el marinat per al pollastre afegint-hi sal, pebre blanc, pebre negre i dues cullerades de cafè de pebre vermell fumat dolç.
  5. Afegim al bol les peles d'una taronja, 2 llimes i 1 llimona.
  6. Per finalitzar el marinat espremen els cítrics que hem pelat (en colem el suc per evitar-ne les llavors).
  7. Tallem les 4 contracuixes de pollastre a mida de mossegada.
  8. Untem els trossos de pollastre amb 3 cullerades d'oli de coco i els afegim al bol.
  9. Untem els trossos de pollastre amb el marinat i el deixem actuar a la nevera durant 24 hores.
  10. Traiem el pollastre del marinat i el saltem en una cassola.
  11. Traiem de la nevera 900 ml de brou de pollastre i l'escalfem.
  12. A sobre del pollastre ros, hi afegim 200 ml de llet de coco i 1 fulla de llorer.
  13. Afegim a la cassola el brou calent i la deixem a foc mitjà durant 5 minuts.
  14. Afegim 60 g de farina d'ametlla crua a la cassola i la deixem al foc 5 minuts més.
  15. Afegim a la cassola 250 g de pasta fresca. Es courà, depenent de la mida, amb tres minuts.
  16. Ho servim amb deu fulles de coriandre per sobre.
Anar al contingut