Pasta fresca amb pesto genovès

imatge
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pasta fresca amb pesto genovès (per a 2 persones)

    Per al pesto:

  • 1 manat d'alfàbrega genovesa
  • 2 grans d'all
  • 100 g de formatge pecorino
  • 200 g de pinyons
  • 2 patates
  • 125 g de mongeta tendra
  • oli d'oliva

    Per a la pasta:

  • 2 rovells
  • 2 ous sencers
  • 1 kg de farina
  • aigua envasada

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant el pesto. En un vas de triturar, barregem els pinyons, els alls i l'oli d'oliva. I una mica de sal.
  2. Ho triturem, més oli i hi anem posant les fulles d'alfàbrega.
  3. Encara més oli, més alfàbrega i anem fent! Ara ja tenim el pesto llest.
  4. A continuació tallem la patata a daus, i també les mongetes tendres. Ho fem bullir tot.
  5. Mentrestant comencem a fer la pasta. Un quilo de farina dins la màquina batedora. Hi afegim els ous i una mica de sal.
  6. Un cop feta la pasta, a la qual també haurem afegit aigua, la passem per l'altra màquina que l'estirarà.
  7. Hi afegim farina, la cargolem i l'anem tallat en forma de tallarines.
  8. Posem la pasta a la cassola amb les verdures... només un minut! Després, la colem.
  9. En un bol hi afegim tres cullerades del pesto que hem fet. Hi aboquem la pasta i la verdura. Hi ratllem el formatge per sobre, i ho barregem bé. Una mica d'aigua de cocció... i ja hem acabat el plat!