Pasta farcida de ceps i gambes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Colomé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Boig, Sabadell

INGREDIENTS

  • 32 peces d'"occhi di lupo" núm. 8 o galets
  • 500 g de ceps confitats en oli
  • 500 g de cues de gamba
  • 150 g de fetge gras
  • farina
  • 300 cl de crema de llet
  • oli i sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu la pasta durant uns 12 minuts.
Seguidament, retireu-la del foc, coleu-la i reserveu-la en un plat amb paper absorbent.

Per fer el farciment, en una paella amb una mica d'oli, salteu els ceps i les cues de gamba, tot ben picat, i deixeu-ho coure un parell de minuts.

A continuació, afegiu-hi una mica de fetge gras ratllat, una mica de farina i una mica de crema de llet i deixeu-ho coure uns 5 minuts.

Tot seguit, poseu la barreja de ceps i gambes en una mànega i farciu la pasta.

Per fer la salsa de foie, poseu en un cassó la crema de llet, una mica de sal i el foie ratllat i deixeu-ho coure fins que quedi una salsa ben espessa.

I ja per acabar, emplateu la pasta farcida i salseu-ho tot amb la salsa de foie.
Anar al contingut