Pasta farcida de ceps i gambes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Colomé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Boig, Sabadell
INGREDIENTS
- 32 peces d'"occhi di lupo" núm. 8 o galets
- 500 g de ceps confitats en oli
- 500 g de cues de gamba
- 150 g de fetge gras
- farina
- 300 cl de crema de llet
- oli i sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu la pasta durant uns 12 minuts.
Seguidament, retireu-la del foc, coleu-la i reserveu-la en un plat amb paper absorbent.
Per fer el farciment, en una paella amb una mica d'oli, salteu els ceps i les cues de gamba, tot ben picat, i deixeu-ho coure un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi una mica de fetge gras ratllat, una mica de farina i una mica de crema de llet i deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Tot seguit, poseu la barreja de ceps i gambes en una mànega i farciu la pasta.
Per fer la salsa de foie, poseu en un cassó la crema de llet, una mica de sal i el foie ratllat i deixeu-ho coure fins que quedi una salsa ben espessa.
I ja per acabar, emplateu la pasta farcida i salseu-ho tot amb la salsa de foie.
Seguidament, retireu-la del foc, coleu-la i reserveu-la en un plat amb paper absorbent.
Per fer el farciment, en una paella amb una mica d'oli, salteu els ceps i les cues de gamba, tot ben picat, i deixeu-ho coure un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi una mica de fetge gras ratllat, una mica de farina i una mica de crema de llet i deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Tot seguit, poseu la barreja de ceps i gambes en una mànega i farciu la pasta.
Per fer la salsa de foie, poseu en un cassó la crema de llet, una mica de sal i el foie ratllat i deixeu-ho coure fins que quedi una salsa ben espessa.
I ja per acabar, emplateu la pasta farcida i salseu-ho tot amb la salsa de foie.