Parmentier amb ceps i tòfones
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Ferré
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Acontraluz
INGREDIENTS
- 3/4 kg de patates
- 100 g de porros
- 100 g de ceba
- 200 g de mantega
- 40 cl de nata líquida
- 250 g de ceps
- tartufatta
- 10 g de tòfona
- 1 raig d'oli de tòfona
- cibulet
- sal Maldon
- oli
PREPARACIÓ
Per fer la parmentier, sofregiu la ceba i el porro tallats en una cassola amb mantega durant uns 10 o 15 minuts.
Aneu-ho remenant. Després, afegiu-hi les patates tallades i pelades i l'aigua, i deixeu-ho bullir uns 25 minuts. Mentrestant, salpebreu els ceps i salteu-los en una paella amb oli. A continuació, incorporeu-hi la nata líquida i la tartufatta a la parmentier i tritureu-ho tot. Després, coleu-ho. I ja per acabar, emplateu els ceps, poseu-hi a sobre la parmentier i decoreu-ho amb cibulet picat, tòfona laminada, sal Maldon i un raig d'oli de tòfona.
Aneu-ho remenant. Després, afegiu-hi les patates tallades i pelades i l'aigua, i deixeu-ho bullir uns 25 minuts. Mentrestant, salpebreu els ceps i salteu-los en una paella amb oli. A continuació, incorporeu-hi la nata líquida i la tartufatta a la parmentier i tritureu-ho tot. Després, coleu-ho. I ja per acabar, emplateu els ceps, poseu-hi a sobre la parmentier i decoreu-ho amb cibulet picat, tòfona laminada, sal Maldon i un raig d'oli de tòfona.