Pappardelle d'espinacs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Such
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'indret de Semon, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g de pappardelle
- 6 tomàquets
- 375 g de pernil de jabugo
- 30 fulles d'espinacs
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge
- Per a l'oli d'alfàbrega:
- 100 g d'alfàbrega
- suc d'una llimona
- 1/2 l d'oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu aigua a bullir amb una mica de sal. Per cada 5 litres d'aigua, poseu una cullerada i mitja de sal.
Tot seguit, afegiu-hi els pappardelle i coueu-los al dente. Mentrestant, traieu els peduncles als tomàquets. Escaldeu-los en aigua bullint durant 10 o 15 segons, peleu-los, traieu-los les llavors i talleu-los a daus. Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu les fulles d'alfàbrega, la sal, el suc de llimona i l'oli en un pot i tritureu-ho. Finalment, amaniu els pappardelle amb l'oli d'alfàbrega i la sal Maldon. Incorporeu-hi els daus de tomàquet, els daus de pernil i el pebre. Tot seguit, emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles d'espinacs escaldades.
Tot seguit, afegiu-hi els pappardelle i coueu-los al dente. Mentrestant, traieu els peduncles als tomàquets. Escaldeu-los en aigua bullint durant 10 o 15 segons, peleu-los, traieu-los les llavors i talleu-los a daus. Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu les fulles d'alfàbrega, la sal, el suc de llimona i l'oli en un pot i tritureu-ho. Finalment, amaniu els pappardelle amb l'oli d'alfàbrega i la sal Maldon. Incorporeu-hi els daus de tomàquet, els daus de pernil i el pebre. Tot seguit, emplateu-ho i decoreu-ho amb unes fulles d'espinacs escaldades.